Bilgi Paketi ve İç Tetkik Konferansı

Bologna süreci kapsamında Bologna Bilgi Paketlerinin düzenlenmesi (Ders bilgisi, Öğrenme çıktıları, Program çıktıları, Program bilgileri, Ders program yeterlilikleri, TYYÇ, Matris, AKTS vb. ) ve üniversitenin iç tetkik süreçlerinin başlatılması ile ilgili 28 Mayıs Salı günü saat 14:00 ‘da Ziraat Fakültesi konferans salonunda bilgilendirme konferansı yapılmıştır. Söz konusu konferansa birim amirleri, Bologna koordinatör ve koordinatör yardımcıları, bölüm başkanları, iç tetkik takımlarında ve kalite komisyonunda yer alan idari ve akademik personelin katılmıştır. Konferansı açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit PESEN, konferansı konusu olan bologna bilgi paketi ve iç tetkikin önemine vurgu yaparak, başta konfernsta bilgilerini kurumumuz personellerine paylaşan Şırnak Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. İdris KABALCI ve konferansa katılan tüm personele teşekkür edip başarılar diledi. Akabinde konuşmacıların sunumlarını sunması ile konferans üniversitemiz üst yönetimin katılımcılara teşekkür belgelerini takdimi ile sonuçlanmıştır.
Öğr. Gör. FIRAT ARSLAN / 3473
Kalite Koordinatörlüğü