Üniversitemizde Olağan "Danışma Kurulu" Toplantısı Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat ŞINDAK ve üniversite üst yönetimimiz 28 Kasım 2023 tarihinde dış paydaşlarla Senato salonumuzda gerçekleştirdiğimiz DANIŞMA KURULU toplantısına katıldı.


Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Üniversitenin yıllık faaliyetlerini anlatan sunum yapıldı. Sunumun ardından toplantıya katılan kurul üyeleri üniversitenin; eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ve kalite, yönetişim ve liderlik faaliyetleri başlıklarında talep ve önerilerde bulundu.

Kurum ve kişiler; örtüşen stratejiler, ortak çalışmalar ve çalışma zeminin sürekliliği hususunda fikir alış verişi yaptılar.


Toplantıya danışma kurul üyesi vali adına Vali Yardımcısı Sayın Abdulhamit MUTLU, Siirt Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih SADOĞLU, KOSGEB Müdürü Sayın Ömer ERKILIÇ, Siirt Belediyesi, Siirt Müftülüğü, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Siirt Ticaret ve Sanayii Odası, iş insanlarından temsilciler, Üniversitenin çeşitli birimlerinde idari ve akademik personeli katıldı.

Toplantı Vali Yardımcısı Sayın Abdulhamit MUTLU’nun kapanış konuşmasıyla sona 

Öğr. Gör. FIRAT ARSLAN / 3473
Kalite Koordinatörlüğü
28.11.2023